De voormalige eigenaren van het park, de bezielers van de organisatie, van de familie Krцller-Mьller, waren blijkbaar onverbeterlijke dromers, wat eerlijk gezegd niet erg kenmerkend is voor de natie als geheel pachinko online. In een poging om de fauna van het park te diversifiëren, brachten de Muellers 100 jaar geleden zelfs kangoeroes en moeflons hierheen. Kangoeroes hebben op de een of andere manier geen wortel geschoten, maar gekke paarden blijven hier gevestigd. Lookaround – Kopen of ruilen
Lookaround
/

Nostalgie in woord en beeld

 


Om deze site en gelijksoortige projecten in stand te houden en uit te breiden worden voor dit doel ansichtkaarten te koop of ter ruiling aangeboden.
Een groot aantal van deze ansichten (van Ermelo, Drie, Leuvenum, Staverden, Harderwijk, Hierden, Putten, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Vierhouten, Garderen, Doornspijk, Elburg en Voorthuizen) is te zien op deze site. De meeste stammen uit de jaren (19)dertig. (een aantal ansichten van Harderwijk is ouder). 
Belangstellenden kunnen via de rubriek ‘Contact en gastenboek’ op deze site met mij in contact komen om een afspraak voor eventuele koop of ruil te maken.
Je moet spelen en geweldige bonussen krijgen throughout no deposit casino bonus hier. Mis je kans om rijker lo worden niet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *