De voormalige eigenaren van het park, de bezielers van de organisatie, van de familie Krцller-Mьller, waren blijkbaar onverbeterlijke dromers, wat eerlijk gezegd niet erg kenmerkend is voor de natie als geheel pachinko online. In een poging om de fauna van het park te diversifiëren, brachten de Muellers 100 jaar geleden zelfs kangoeroes en moeflons hierheen. Kangoeroes hebben op de een of andere manier geen wortel geschoten, maar gekke rijdieren bevinden zich hier nog steeds. Lookaround – De Beek
Lookaround
/

Nostalgie in woord en beeld

 


De Beek Je moet spelen en geweldige bonussen krijgen in online casino free bonus no deposit hier. Mis je kans om rijker lo worden niet.

Aan de provinciale weg N302 tussen Uddel en Garderen is ‘De Beek’, een buurtschap in de gemeente Ermelo, te vinden. Het inwonertal komt niet boven de 140 zielen en wordt gekenmerkt door verspreide bebouwing, een vijftigtal huizen.
De in 1920 gebouwde kerk van de Gereformeerde Gemeente in Nederland is met 1100 zitplaatsen een gezamenlijke kerk met het dorp Uddel.

Ook is er het KNHS-centrum gelegen met 23 hectare het grootste onderdeel van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, het kloppende hart van hippisch Nederland.Het bestaat uit 48 vaste stallen, twee rijhallen (de Amaliahal en de Beatrixhal), twee paddocks, een stapmolen, diverse wedstrijdterreinen met Agterberg-bodems, een wedstrijdterrein op gras, Z-dressuurbanen en een eventing- en marathonterrein met natuurlijke hindernissen


Aanleg fietspad

In 1918 werd besloten tot het aanleggen van een rijwielpad van Speuld naar de buurtschap ‘De Beek’.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *